Beltéri ajtók

Válasszon magas minőségű VOSTER vagy POL-SKONE beltéri ajtóink közül! Hatalmas választék kivitelben, formákban, színekben.

Az utóbbi években felgyorsult technikai fejlődés során a beltéri ajtó utólag is beépíthetővé vált. Akár egy bútordarab költözéskor kerül a helyére. Belsőépítészeti elemként színben stílusban harmonizáljuk környezetével. Akár a modern, akár a klasszikus elemeket részesíti előnyben, az ajtók igazodnak az Ön lakásában uralkodó trendhez.

A jól kiválasztott ajtó a lakásból otthont teremt. Ne feledje, ön bármely stílus mellett teszi le a voksát, a beltéri ajtó minden esetben különösen hangsúlyos szerephez jut! A beltéri ajtók készülhetnek Lengyel, Cseh és Magyar szabvány szerint , de a legpraktikusabb megoldás az egyedi gyártás ami szinte korlátlan lehetőségekkel bír már a tervezés szakaszában.

Az ajtók minőségségét kopásállóságát növelhetjük CPl vagy MDF fóliával , továbbá a papírrács betét kiváltást tömör fa betétre, melynek hangszigetelő értéke is jóval magasabb.

Szinekben a fehér, antracit és a fa erezet számtalan változata közül mindenki megtalálja a megfelelőt az otthonához.

VOSTER beltéri ajtók

Ismerd meg a modern stílusú és a kiváló minőségű anyagok ötvözetéből készült Voster ajtókat – az egyik legismertebb lengyelországi nyílászáró márkát.

Az ajtók a legfrissebb tervezési trendek alapján készültek. Egyedülálló stílus, nemesség és elegancia jellemzi őket. A felhasznált elsőrangú alapanyagok éveken át változatlan ellenállóságot szavatolnak.

Az ajtók előállításakor a legapróbb részletekre is figyelünk, a precíz kivitelezés garantálja, hogy Ön elégedett lesz a választásával.

POL-SKONE beltéri ajtók

Elegancia és minőség. Kiemelt minőségű, klasszikus beltéri ajtók otthonába!

Mert mi hosszútávon gondolkodunk, ha az Otthonáról van szó!